Dominika Gottová dělá potíže: Film o Mistrovi je v nedohlednu!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 8:50 | Aktualizováno: 16. dubna 2020 11:27

Fanoušci dál marně čekají na slibovaný dokument o životě milovaného zpěváka Karla Gotta (†80). V těchto dnech však jeho dokončení opět komplikuje jeho dcera Dominika, která přišla s novým návrhem.

„Věřím, že vás snad budu moci na podzim a v zimě alespoň potěšit třemi, snad i pro vás, krásnými a dojemnými projekty spojenými s mým manželem Karlem,“ uvedla Ivana Gottová na konci března. Na mysli jistě měla i dlouho připravovaný dokument.

Film s Mistrem a jeho rodinou natáčela dokumentaristka Olga Špátová. Podle nejnovějších informací webu ahaonline.cz by měl jít do kin v době prvního výročí zpěvákova úmrtí, tedy v říjnu, o Vánocích by pak měl běžet v televizi. Stoprocentně jisté to ale není.

Opět se totiž ozvala nejstarší dcera mnohonásobného Zlatého slavíka. „Napadlo mě, že by mohla paní Špátová označit loňské záběry, na kterých jsem se s tátou viděla naposledy, titulkem, že jde o léto 2019,“ svěřila se zmíněnému serveru.

„A pak bychom mohly aktuálně dotočit záběry, že jsem zpět v Česku a že se dávám dohromady. Tedy, že vypadám lépe,“ dodala Dominika Gottová. 

Témata: Dominika Gottová Olga Špátová Karel Gott Ivana Gottová