Klus, Farna a Krajčo spojili síly! Tohle vás chytne za srdce!

Tomáš Klus 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 20:20 | Aktualizováno: 16. dubna 2020 9:30

Čeští hudebníci přišli před několika týdny o koncerty, díky novému projektu ale před živým publikem vystoupí např. Tomáš Klus, Ewa Farna či Richard Krajčo. Písničkář dnes vše odstartoval.

Čtyřmi koncerty v zahradách či dvorech domovů seniorů v Praze a středních Čechách dnes písničkář Tomáš Klus a jeho manželka Tamara zahájili sérii vystoupení s názvem Pod okny. Akce má přinést rozptýlení těm, na které hrozba koronaviru dopadla nejvíc.

V dalších dnech se na improvizovaném pojízdném pódiu v metropoli, středních a v severních Čechách bez nároku na honorář představí ve dvacetiminutových vystoupeních Ewa Farna, Anna K., Richard Krajčo, Ondřej Ruml a Iva Pazderková.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený spolu@tomasklus.cz (@tomas_klus), Dub 14, 2020 v 10:21 PDT

Klus uzavřel svou šňůru v Domově seniorů Českého červeného kříže Hvězda v Praze 6. Koncert zahájil s manželkou Tamarou za doprovodu kytary zahájili skladbou A pak. Skladbu Pocity věnoval Klus personálu domova seniorů.

„Jsem svým způsobem rád za to, že tahle nepříjemná situace odkrývá světlé stránky našeho charakteru. Touhu a schopnost pomoci a především uvědomění si toho, co je pro nás skutečně důležité a kdo je pro nás skutečně důležitý. A výsledkem je tahle akce a já jsem strašně rád, že se jí můžu účastnit,“ řekl Klus agentuře ČTK.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová Richard Krajčo Ewa Farna