Kdy se otevřou školy? Alice Bendová naznačila, proč to nemá smysl řešit!

Alice Bendová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 19:31

Alice Bendová má sice děti, ale nijak zvlášť neřeší ožehavou otázku, kdy a jestli vůbec se ještě v tomto ročníku otevřou školy. Herečka na sociální síti lidem vysvětlila, proč to vlastně nemá smysl řešit.

Rodiče po celém Česku řeší, jestli se jejich potomci ještě v tomto školním roce vrátí do lavic. Alice Bendová se naopak zamyslela nad tím, co dá domácí izolace naším dětem. „Hodně,“ prohlásila na sociální síti.

„Máme čas je učit jiné věci, na které není úplně čas za normálního režimu. Krásně jsme se zastavili, jsme pořád venku, sportujeme, otužujeme se, nestresujeme se, stíháme vše, co chceme. A děti se učí,“ píše na instagramu. 

Herečka prozradila, co se v posledních dnech a týdnech naučily její děti. „Starají se o slepice, zatloukají hřebíky, stávají se z nich kuchaři, truhláři, zahrádkáři, hospodáři. Umějí se otáčet v kuchyni, pečou sladké i slané. Hledají si nové recepty. Sekají zahradu. Teď nově budou s námi stavět skleník,“ svěřila se.

„Ne, že by předtím nepomáhaly, ale přeci jen na to bylo mnohem míň času. Tohle je také škola, taková škola života do budoucna. Vše zlé pro něco dobré,“ konstatuje Bendová.

Témata: Alice Bendová