Míša Kuklová bojuje s rakovinou: Řekla, proč její ex Pomeje nemoc nezdolal!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 15:51

Michaelu Kuklovou potkal stejný osud jako jejího bývalého manžela Jiřího Pomejeho, oběma jim lékaři diagnostikovali rakovinu. Herec a dabér prohrál boj se zákeřnou nemocí v úvodu loňského roku. Proč se to stalo?

Michaela Kuklová před několika týdny přiznala, že u ní lékaři odhalili rakovinu prsu, a to až na třetí pokus. V posledních dnech se nechala slyšet, že díl viny na tom nejspíš nese Jiří Pomeje.

Sympatická herečka byla za již zesnulého kolegu několik let vdaná v době, kdy Pomeje rozjížděl velké filmové projekty, které se mu vymkly z rukou. Byly z toho velké dluhy a exekuce, kterou úřady uvalily i na Kuklovou.

Slavná pohádková princezna to ale s odstupem času bere s nadhledem. Manželství s hercem chápe jako cennou životní lekci. „On mi svým přístupem dal možnost růst. Já jsem mu svým způsobem i vděčná,“ řekla webu expres.cz.

Kuklová si nepřipouští špatný konec, který v boji se zákeřnou nemocí potkal Pomejeho. „Jirka byl sebedestruktivní. Já jsem člověk, kterému co řeknou, jdu dělat a plním. Doktorům naplno věřím. Když mi řekli operace, ležela jsem na stole. Házela jsem šipku na lehátko. Já jim věřím. Věřím moderní medicíně,“ vysvětlila.

Témata: Michaela Kuklová Jiří Pomeje