Helena Zeťová přiznala: Prodělala KOLAPS!

Helena Zeťová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 12:35

Helena Zeťová přiznala, že jí zdraví neslouží tak, jak by mělo. Sympatická blondýnka chodila po doktorech, protože se necítila dobře. Dokonce podle svých slov prodělala kolaps. Jak se jí vede teď?

Heleně Zeťové přišla epidemie koronaviru (a zrušené koncerty) svým způsobem vhod. Již v březnu férově přiznala, že musí zrušit koncertní šňůru z úplně jiných důvodů, nakonec by se ale vystoupení nekonala, i kdyby v jejím životě bylo všechno v naprostém pořádku.

To ale není… Oblíbená zpěvačka se svěřila, že ji zradilo zdraví. Táhlo se to prý už od doby dokončení nové desky. „Plesy, jiné práce, vstávání, asi i nervy, imunita a různé osobní příběhy, až přišel kolaps,“ uvedla na sociální síti.

„Mé hlasivky jsou funkční z třetiny... a při přetížení mi hrozí trvalé následky, případně úplná ztráta hlasu. Miluju hudbu a miluju zpívání. A strašně ráda křičím.  A mám strach, abych o to nepřišla,“ dodala před měsícem. 

Teď už si ale užívá karanténu u svého táty a podle fotografií na instagramu dokonce vykouzlila na tváři úsměv. Přejme si tedy, aby se všech zdravotních potíží co nejdříve zbavila.

Témata: Helena Zeťová