Světoběžnice Kopřivová mění názor na cestování? Překvapivá slova!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 11:57

S Jaromírem Jágrem žila na Floridě, do zahraničí Veronika Kopřivová často jezdila i po návratu do Česka. Současná situace ale něco takového pochopitelně neumožňuje. Změní sympatická blondýnka názor na cestování?

Veronika Kopřivová je známá světoběžnice, třeba přesně před rokem zavítala do Spojených států na slavný hudební festival Coachella, což si připomněla na sociální síti. Tam také slíbila, že odteď bude cestování brát jinak než doposud.

Dřív ho totiž bývalá partnerka Jaromíra Jágra brala tak trochu jako samozřejmost. „Cestování pro mě bylo jako denní/měsíční chleba, ale vždy jsem si toho vážila, protože většinou to cestování bylo pracovní. Teď nemohu cestovat a nemohu pracovat jako dřív,“ napsala na instagramu.

„Naštěstí mám mnoho jiné práce, takže jsem na tom lépe než mnoho ostatních,“ uvedla Kopřivová, která na nastalou situaci rychle zareagovala a začala s výrobou nedostatkových roušek. 

„Vážím si toho a jsem na tom lépe než mnoho ostatních. Vážím si toho a zároveň je mi to vůči ostatním líto. Až se vše vrátí do normálu, budu si cestování vážit víc než kdy dřív,“ dodala kráska.

Témata: Veronika Kopřivová