Josef Laufer je dál v umělém spánku: Velikonoce měl vždycky tak rád!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 10:40

Josef Laufer kvůli současným zdravotním potížím přišel o letošní Velikonoce, které byly kvůli koronaviru velice neobvyklé. Ještě loni si legendární zpěvák tyto svátky náležitě užil. Co tehdy dělal?

Už téměř měsíc je Josef Laufer v péči lékařů a jeho pobyt v jedné z pražských nemocnic se dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po plánované operaci srdce museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili. 

Jak připomněl web super.cz, ještě loni byl o Velikonocích plný sil. Přímo na jevišti Divadla Broadway vyšupal pomlázkou kolegyni ze souboru Yvettu Blanarovičovou, která nyní patří mezi ty, kteří drží palce, aby se legendární zpěvák co nejdříve uzdravil.

Blanarovičová dokonce před časem zveřejnila na sociální síti společný snímek s Lauferem a doplnila ho následujícím vzkazem. „Držím palce, ze všech sil, můj drahý kolego,“ napsala na instagramu.

Přátelé se domnívají, že příčinou současných zdravotních potíží může být několik narkóz, které zpěvák a herec v posledních letech podstoupil kvůli zdravotním komplikacím včetně endoprotéz kolen.

Témata: Josef Laufer Yvetta Blanarovičová