Michal David obešel zákony? Koncertoval před živým publikem!

Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 10:01

Koncertům před živým publikem dnešní doba nepřeje, kvůli koronaviru se žádná vystoupení konat nesmí. Michal David si ale cestu mezi lidi našel. Na sociální síti se pochlubil fotografiemi z velice zajímavé show pod širým nebem.

Michal David si před časem poprvé vyzkoušel streamování koncertu přes internet, chtěl tak udělat radost svým fanouškům, protože na vystoupení, jak je známe, to přinejmenším ještě nějaký čas nevypadá. Slavný hitmaker si ale přece jen našel cestu k živému publiku.

Po návratu ze španělského ostrova Tenerife dostal nápad, jak potěšit lidi, kteří jsou uzavřeni v domově sociálních služeb. Vyrazil tedy na sever Čech, kde se pod jeho taktovkou uskutečnil opravdu speciální koncert.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michal_David_oficialni (@michal_david_oficialni), Dub 12, 2020 v 8:20 PDT

„Zde pár foto z dnešního prvního koncertu v rámci projektu ‘Koncert do oken’. V malé obci Skalice na Litoměřicku - Domov sociální péče,“ pochlubil se oblíbený hudebník na svém instagramovém profilu. 

Koncert se alespoň podle jeho slov povedl. „Moc jsem si to užil a jsem rád, že jsem aspoň takto mohl vytvořit pár lidem úsměv na tváři v této nelehké době,“ dodal David na sociální síti. 

Témata: Michal David