Šafářová a Plekanec se pochlubili plodem lásky: Leontýnka roste jako z vody!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 8:59

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají za sebou první Velikonoce ve třech, což si prostě museli řádně zdokumentovat. Hokejista a tenistka se pochlubili dojemnou fotkou s dcerou Leontýnkou.

O svátcích se většinou scházejí celé rodiny a často vznikají i jejich společné fotografie. Jednu takovou si o Velikonocích pořídili také Lucie Šafářová s partnerem Tomášem Plekancem a dcerou Leontýnkou. 

Holčička se sportovnímu páru narodila pár dní před Vánocemi, od té doby už pořádně vyrostla. Fanoušky Šafářové a Plekance zdařilý rodinný snímek pochopitelně potěšil, všechny zaujal především roztomilý kukuč Leontýnky.

„V karanténě to nejsou Velikonoce, jaké je známe… mísa vajíček stále plná, ale zase to míň bolí. Doufám, že jste si je i vy užili v rámci možností pěkně!“ vzkázala bývalá tenistka lidem na instagramu.

Hokejista se svou partnerkou už lidem několikrát ukázali, jak karanténu tráví. Čas si krátí kupříkladu společným cvičením, aby se udrželi ve formě. Na vzhledu jim zkrátka záleží, a tak Šafářová musela dokonce Plekance ostříhat.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec