Dominika Gottová si postavila hlavu: Vdovu Ivanu neposlechla!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 8:28 | Aktualizováno: 15. dubna 2020 10:42

Dominika Gottová se po návratu do Česka stala objektem zájmu a lidé její kroky sledují od samého začátku. Ona sama k tomu svým způsobem přispěla. Neposlechla totiž macechu Ivanu Gottovou. Co jí vdova radila?

Dominika Gottová se koncem loňského roku vrátila z Finska domů do Česka, kde se po několikaměsíčním pobytu „v azylu“ u kamarádky Šárky Rezkové momentálně snaží odstartovat novou životní etapu ve vlastním bytě v pražských Vysočanech. 

Nejvíce času s nejstarší dcerou legendárního zpěváka strávila v uplynulých měsících právě Rezková, která mnohdy kroutila hlavou, když viděla, co Dominika provádí. Zpěvačka totiž patřila k těm, kteří Gottové radili, aby s médii komunikovala co nejméně.

„Jak bych to řekla. Moc bych si přála, aby se nenechávala zneužít. Aby dokázala odhadnout, kdo ji chce využít, ale mám strach z toho, že ona to nedokáže,“ svěřila se Rezková webu týdeníku Sedmička.

Podle ní je škoda, že Dominika neuposlechla rady vdovy Ivany Gottové. „Víte, Ivana je dáma, která ví, jak s médii zacházet. Někomu je možná nesympatická, ale já si myslím, že Ivana dobře ví, co dělá, a dělá to skvěle,“ dodala Rezková.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová