Tereza Kerndlová si zoufá: První Velikonoce mimo Česko!

Tereza Kerndlová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 20:38

Terezu Kerndlovou uvěznil koronavirus ve Španělsku, kde je navíc situace o poznání dramatičtější než v Česku. Sympatickou zpěvačku ale trápí především to, že musela strávit Velikonoce mimo rodnou vlast.

Tereza Kerndlová si původně pobyt ve Španělsku prodloužila do posledního březnového dne, pak se chtěla vrátit 4. dubna přes nizozemský Amsterdam, ale let byl zrušen. Nakonec tedy strávila Velikonoce poprvé mimo domov.

Oblíbená zpěvačka ale nezapomněla na fanoušky a ozvala se z Marbelly. Některé sice pobouřila vyzývavým velikonočním kostýmem, většině ale udělala radost následujícím vzkazem. 

„Tyhle svátky jsou sice jiný než obvykle, ale i tak si je všichni přece umíme udělat skvělý, i když jsme ‘doma’ nebo dokonce v cizině, kde ti chybí tvoji blízcí… Někdy musíme přijmout, co se děje, i když to není lehký... Takže si to udělejte dnes krásný, jak nejlíp to jde!“ napsala Kerndlová na instagramu.

Návrat sympatické zpěvačky domů do Česka je zatím v nedohlednu. Pokud by se uskutečnil, bude muset navíc strávit přinejmenším 14 dní v karanténě.

Témata: Tereza Kerndlová