Timo Tolkki rychle změnil názor: Dominika už není láska jeho života!

Timo Tolkki a jeho Ingrid 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 19:59

Timo Tolkki dlouho bojoval o přízeň Dominiky Gottové, kterou označoval za lásku svého života. Teď už toto označení patří jiné dámě. Finský hudebník si našel v Mexiku novou partnerku.

Ještě koncem ledna, tedy před dvěma a půl měsíci, tvrdil Timo Tolkki, že láskou jeho života je Dominika Gottová. „S Dominikou jsem dvacet let, je to velká část mého života, je to má životní láska a navždy s ní budu spjatý,“ nechal se tehdy slyšet. Už nějaký čas je ale jasné, že tento vztah už nezachrání.

Finský hudebník před časem odjel do Mexika, kde se zahleděl do jedné místní krasavice. Jsou to zhruba dva týdny, co vztah s ní potvrdil, když se na jeho facebooku objevilo, že je ve vztahu s Ingrid Bell. 

Jen několik dní mu stačilo k tomu, aby opět uvedl silná slova, která doposud říkal jen o nejstarší dceři legendárního Karla Gotta. „Láska mého života,“ napsal k fotografii nové partnerky. 

Dominiku Gottovou to nejspíš nechává klidnou, protože se v Česku začíná začít novou etapu bez Tima. Jeho osobní život ji tedy nemusí zajímat.

Témata: Timo Tolkki