Nela Slováková si naběhla: Zveřejnila test kvality roušek, teď je jí do pláče!

Nela Slováková dodává roušky 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 14:19

Nelu Slovákovou ani negativní publicita nedonutila k tomu, aby přestala prodávat přes internet roušky. Modelka se naopak rozhodla dokázat lidem, že je její produkt opravdu kvalitní. Jenže se jí to opět vymstilo.

Nela Slováková již čelila kvůli byznysu s rouškami stížnostem i útokům. V posledních dnech si vítězka Hotelu Paradise sama naběhla, když chtěla dokázat, že obsahují aktivní stříbro. Pochlubila se ovšem certifikátem z Univerzity Tomáše Bati, kde však neměli o ničem ponětí a uvedli, že podniknou příslušné právní kroky.

Modelka tak měla zase co vysvětlovat. „Zadavatelem měření nebyla moje osoba, Nela Slováková, ale firma vyrábějící roušky,“ konstatovala Slováková s tím, že i univerzita stáhla své vyjádření, v němž avizovala právní kroky. 

„Jsem ráda, že se opět ukázalo a potvrdilo, že na naší straně nedošlo k žádným lžím ani falšování dokladů! I přesto se mi opět dostala taková kvanta neuvěřitelných urážek, až je mi z toho do pláče,“ napsala na instagramu.

Slováková dodala, že všechny jí sdílené informace jsou pravdivé. „Nemůžeme si v této situaci dovolit vymýšlet ani lhát! Jediné lživé a špinivé informace podává stránka založená na zničení mé osoby,“ tvrdí úspěšná účastnice reality show.

Témata: Nela Slováková