Soukup hnul žlučí Janečkovi: Ruce pryč! Je to moje dítě!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 12:25 | Aktualizováno: 13. dubna 2020 15:24

Jaromír Soukup se ve své televizi zakoukal do pěvkyně Terezy Mátlové, kterou úspěšně přebral Františku Janečkovi. Hudebního producenta štve především jedna věc. Má obavy o svou dceru.

Před pár dny prasklo tajemství o vztahu miliardáře Jaromíra Soukupa s pěvkyní Terezou Mátlovou, která má sice dítě s hudebním producentem Františkem Janečkem, kouzlu boháče ale po návštěvě pořadu v jeho televizi nemohla odolat. 

O vztahu média informoval sám odkopnutý Janeček, který ale podle svých slov nechce působit zhrzeně. „Ať si klidně pořídí dvojdomek a mají tucet dětí, to mě vůbec nezajímá. My měli vztah jako otec a matka. Jde mi jen o blaho dítěte. A to se jaksi začíná vymykat z ruky,“ rozzlobil se pro extra.cz.

„Mně jde ale opravdu jen o to, abych ochránil svoje dítě. Žádný takový člověk mu nebude dělat náhradního tatínka. Jediné bolavé místo pro mě je to, že si v době koronaviru bere moje dítě domů. Člověk, který se setkává se stovkami lidí? Tereza v téhle době chodí na návštěvy? Proti tomu se musím ohradit,“ konstatuje Janeček. 

Podle jeho slov by si Mátlová měla uvědomit, že je nouzový stav, a neměla někde trajdat s dcerou. „Je nesoudná a nezodpovědná a on taky. Ona ví, že když se k ní přiblíží kdokoli, z logiky věci se proti tomu vymezím. Řekl jsem jí, že ať si chodí třeba s čertem, ale ať do toho netahá dítě. Bohužel to nerespektuje,“ dodal producent.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) František Janeček Tereza Mátlová