Agáta Prachařová zahájila léto: Osobní trable pohodu nenarušily!

Agáta Prachařová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 11:22

Agáta Prachařová je v poslední době v jednom kole. Řeší rozvod s manželem Jakubem, se kterým jí podle všeho pomáhá i maminka, navíc potvrdila nový vztah. O velikonoční pohodu se ale připravit nenechala.

Agáta Prachařová má v posledních dnech starosti s rozvodem. Jak vás stars24.cz informoval, dokonce se objevily spekulace, že její maminka Veronika Žilková prodává chalupu, aby dceři pomohla se finančně vyrovnat s manželem Jakubem Prachařem.

Velikonoční pohodu si ale dvojnásobná maminka vzít nenechala. Neděli trávila na zahradě vily u bazénu. „Zahajuju léto. První koupání,“ oznámila modelka a moderátorka fanouškům na sociální síti. Včerejší počasí bylo opravdu téměř letní.

Zato teplota v bazénu, která zajímala některé fanoušky, nikoliv. „Tak 10 stupňů,“ prozradila jim Agáta, která tedy více času věnovala opalování než otužování v ledové vodě. 

Prachařová na instagramu zveřejnila fotku, jak se u bazénu sluní, a ukázala tělo, které už několik měsíců patří kameramanovi a střihačovi Marku Niessnerovi. Agáta před několika dny potvrdila, že jde o jejího nového přítele.

Témata: Agáta Hanychová