Aleš Háma po kritice chování Čechů poskytl návod: Jděte…, vzkázal lidem!

Aleš Háma 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 10:44

Aleš Háma o svátcích řádně vyčinil spoluobčanům, kteří se chovali nezodpovědně v hlavním městě a bez roušek popíjeli a kouřili mezi lidmi. Nejspíš i proto se rozhodl poskytnout návod, jak zvládnout všechno doma.

Aleš Háma v posledních dnech - poté, co přišel o maminku - apeluje na lidi, aby se chovali zodpovědně a epidemie koronaviru v Česku měla co nejméně obětí a nakažených. V Praze ale pozoroval scény, které se mu moc nelíbily. Podle svých slov jen „čuměl, kolik je před hospodama lidí a kolik jich nemá roušku“.

Jak vás stars24.cz informoval, apeloval proto lidi, aby nosili roušky a byli doma. „Takhle se v tom budem matlat ještě dlouho. Jasně, že bych si taky dal točený na zahrádce, ale ještě to prostě nejde,“ napsal na sociální síti.

Nakonec se fanouškům ve spolupráci s plzeňským pivovarem rozhodl dát návod, jak si pivo vychutnat doma. „Jděte se projít tam, kde je nejmíň lidi, a mějte roušku, pak buďte doma, dejte si třeba dobře ošetřenou Plzničku, i lahvová se dá hodně přiblížit k čepovaný, jen chladit láhev i půllitr a nalévat po skle a je to,“ vzkázal na instagramu.

Populární moderátor nezapomněl lidem popřát pěkné svátky. „Přeju Vám klidný a požehnaný Velikonoce, když to dáme teď doma, o to dřív si dáme dobrý čepovaný v hospodě,“ dodal.

Témata: Aleš Háma