Míša Kuklová otevřeně o příčině rakoviny: Může za ni Pomeje?!

Jiří Pomeje s Míšou Kuklovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 9:25

Michaele Kuklové před nějakým časem diagnostikovali rakovinu, které loni shodou okolností podlehl její bývalý manžel Jiří Pomeje. Právě komplikovaný vztah s ním mohl přispět k tomu, že nádor odhalili také u herečky.

Michaela Kuklová má za sebou psychicky nejnáročnější týdny svého života. Lékaři u ní odhalili rakovinu prsu, po zjištění diagnózy se pak rozešla s přítelem Josefem. Princezna Jasněnka vidí prapůvod současných zdravotních potížích v jiném vztahu, a to v manželství s Jiřím Pomejem (†54).

Sympatická herečka připomněla, co jí vztah s bouřlivákem přinesl. „To, o čem můžu mluvit, je těch deset let soudů. Nedivím se, že mám tuto nemoc, protože je hormonální a stresová. Nedivím se tomu,“ řekla webu expres.cz.

„Soudy se táhly deset let a čelila jsem těm šedesáti milionům dluhů z postu manželky, protože Jirka Andělskou tvář (film - pozn.red.) udělal na fyzickou osobu,“ zavzpomínala na křivdu, po které byla dokonce uvalena exekuce na její rodný dům. 

„Bylo to těžké. Ta vidina toho, že bych skončila na životním minimu, že by mi vzali vše, co bych vydělala, tudíž bych nemohla ani vykonávat své zaměstnání, protože to, co bych si vydělala, by mi nestačilo ani na náklady, které souvisí s výkonem mého povolání,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová Jiří Pomeje