De*ile, kre*ene, měl jsi chcípnout místo syna! Brutální útok na Petra Jandu kvůli Zemanovi!

Petr Janda

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2018 11:38

Frontman skupiny Olympic Petr Janda se ocitl pod palbou nenávistných vzkazů. Za vše může jeho podpora Jiřímu Drahošovi, kterou fanoušci Miloše Zemana nedokáží přijmout. Začali proto nadávat jemu i jeho rodině!

Janda spolu s dcerou Martou vystoupil na koncertě na podporu Drahošovy kandidatury a lidé mu to pořádně osladili. "Možná je lepší být tiše, ale já svoje názory říkám nahlas," posteskl si pro Aha!

"Chodí mi opravdu ošklivé dopisy. Já tomu vůbec nerozumím, proč někdo píše někomu, kdo volí někoho jiného. Já to vůbec nechápu, proč jsem najednou d**il, hovado, k***én a další," dodal.

Tvrdí, že některé dopisy jsou opravdu "hnusný". "Jsou to dva dny, kdy mi přišel jeden opravdu ošklivý, který se mě velmi dotknul a zasáhl mě na tom nejcitlivějším místě. Napsali mi, že jsem měl raději chcípnout já než můj syn," šokuje"

Lídr Olympicu přišel o jediného syna Petra, který po jedenáctiletém boji zemřel na rakovinu mozku. Deset let před tím stejná nemoc zabila i jeho ženu Janu.

Lidé ale neútočí jen na něj. "V dalších dopisech zase pomlouvají moji dceru Martu," prozradil Janda. "Já se obávám, že přímou volbou prezidenta vypustili džina z lahve, když přímá volba nebyla, byl klid," dodal.

Témata: Petr Janda češi