"Tu svini porazíme!" Aleš Háma po pohřbu maminky vyčinil Čechům, nad tímhle zůstává rozum stát!

Aleš Háma 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. dubna 2020 20:06 | Aktualizováno: 13. dubna 2020 20:00

Aleš Háma několik dní oplakával ztrátu milované maminky, kterou předevčírem pohřbil. Hned na druhý den se ale zarazil nad chováním některých Čechů.

"Tak jsme ji dneska vyprovodili na poslední cestu. Moje maminka zemřela náhle a nečekaně 30. března," oznámil ve středu smutný Aleš Háma na sociální síti a jako správný syn nezapomněl podotknout, co všechno ho naučila.

Hned ve čtvrtek přidal další příspěvek, tentokrát ale z úplně jiného soudku. "Teď jsem se vrátil z Karlina , kde jsem byl pracovně... Jel jsem autem přes Žižkov, Vinohrady a Vršovice a jenom jsem čuměl, kolik je před hospodama lidi a kolik jich nemá roušku protože pijou kelimkače a hulej," napsal překvapený herec.

"PROSÍM noste roušky a buďte doma, když to ještě vydržíme tak to dáme už na furt!!! Takhle se v tom budem matlat ještě dlouho, jasně že bych si taky dal točený na zahrádce, ale ještě to prostě nejde..." napsal dále.

"Užijte klidný velikonoce a buďte zodpovědný, když budete venku, tak mějte roušky a když budete na louce, nebo sami široko daleko, tak si ji sundejte a na chvíli si zkuste, jaký to bude potom, co tu svini porazíme," dodal Háma závěrem.

Témata: Aleš Háma