Míša Kuklová vysvětlila rozchod: CHTĚL SE MNOU DÍTĚ!

Kuklová, Michaela 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. dubna 2020 12:15

Michaela Kuklová přišla uprostřed boje se zákeřnou rakovinou o podporu partnera, protože se s ním rozešla. Oblíbená herečka nyní vysvětlila důvody, které ji k tomu vedly.

Jak vás stars24.cz informoval, v životě Míšy Kuklové došlo k dalšímu zásadnímu zvratu. Uprostřed boje se zákeřnou rakovinou se rozhodla rozejít s partnerem Josefem. Teď vysvětlila, co ji k tomu vedlo.

Sama prý nechápala, proč chce být podnikatel se stárnoucí ženou. „Řekl mi, že bude mít ještě holčičku, a asi mu nedošlo, kolik mi je. Že se do dítěte nemůžu pustit. Nebo bych to neriskovala,“ prozradila webu expres.cz.

Sympatická herečka mu prý vztah často rozmlouvala. „Jednou začas jsem ho od sebe měla potřebu odhánět, aby se mnou neztrácel čas a našel si mladou, krásnou, pohodovou a plodnou ženu. Co se mnou, že ano. I když byl úžasný,“ nechala se slyšet.

„Nechci sobeckou lásku pro sebe. To jsou věci, které mě dokážou trápit, a já nutně potřebuju mít čistou hlavu. Nechci mít špatné svědomí. Velmi se mi ulevilo,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová