S rakovinou bojující Slováčková: Dneska to končí!

Anna Slováčková s kolegyněmi z Ordinace 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. dubna 2020 10:55

Anička Slováčková už vyhlíží konec léčby vážné nemoci, před několika dny absolvovala poslední chemoterapii. Ve čtvrtek však končilo něco jiného. Herečka a zpěvačka si je ovšem jistá, že se brzy znovu začne.

S rakovinou bojující Anička Slováčková se na letošní Velikonoce moc těšila, protože věděla, že tou dobou už bude mít za sebou všechny chemoterapie. Koronavirus jí však v mnoha ohledech udělal čáru přes rozpočet. Mimo jiné ji připravil o práci.

„Dnešním dnem nám končí Ordinace,“ oznámila včera talentovaná herečka a zpěvačka fanouškům. „Ale nebojte se, jenom na chvilku,“ ujistila je hned vzápětí. 

Slováčková příznivcům vysvětlila, že vzhledem k situaci se muselo přestat natáčet. „Ale už se všichni těšíme zpět do ateliéru, abyste měli na obrazovkách co nejdříve zbrusu nové díly! Chybí mi snad každý člen štábu a chybí mi Radka!“ svěřila se.

„Jsem si ale jistá, že začneme zase brzy natáčet, až tahle situace skončí a brzy se s vámi uvidíme u vás doma - v obýváku, na TV!“ dodala optimisticky dcera slavných rodičů.

Témata: Anna Slováčková