Z divadla za kasu? Mottlová řekla, jak k tomu došlo! Nabízeli peníze, ale…

Barbora Mottlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 22:00

Barbora Mottlová přišla před časem ze dne na den o práci, ale dlouho bez zaměstnání nezůstala. Herečka a zpěvačka šla totiž pracovat za kasu v samoobsluze. Jak k tomu došlo a proč nezvolila jednodušší řešení situace?

Jak vás stars24.cz informoval, Barbora Mottlová přišla kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru prakticky o veškerou práci. Ona ale nezahálela a našla si jiné povolání v samoobsluze s potravinami. A podle svých slov zažívá absurdně krásné období.

„Možná proto, že věřím, že je přechodné. Učím se novým věcem, poznávám nový svět díky své nové práci v samoobsluze. Ale taky mám prostor na sobě víc makat,“ bere herečka a zpěvačka celou situaci sportovně. 

Přiznala přitom, že mohla k penězům přijít poměrně lehce. „Neskutečně si vážím, když mi dlouholetý kamarád nebo jen znamý nabídli finanční pomoc, když se dozvěděli, že se netočí a divadla jsou zavřený, sami od sebe,“ prozradila na sociální síti a zastala se kolegů.

„Víte, když umělec nemůže dělat svojí práci, nebo výstižněji řečeno, mu jí zakážou, zlomí mu to srdce. Děláme svoji práci duší. Není to jen nakrucování před objektivem nebo na jevišti. Je to naše realizace, kus nás. Proto je většina z nás zlomená. Nemějte to umělci za zlé. Každý má právo vyrovnávat se s touhle divnodobou po svém,“ dodala.

Témata: Barbora Mottlová