Mahulena Bočanová šokovala Česko: Jinak jsme normální, hájí se!

Mahulena Bočanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 19:29

Lékárny v posledních týdnech evidovaly enormní zájem o některá léčiva. Mezi zákazníky nejspíš nechyběla ani Mahulena Bočanová. Oblíbená herečka ukázala fanouškům své zásoby.

Před pár týdny, když v Česku začínala epidemie nového koronaviru, vzali lidé lékárny útokem. Fotografie, kterou na svém profilu zveřejnila Mahulena Bočanová, naznačuje, že i ona stála netrpělivě ve frontě.

Oblíbená herečka nechala fanoušky prostřednictvím sociálních sítí nahlédnout do zásob. V lékarničce nechyběly léky proti bolesti a horečce, nejrůznější masti či gely nebo vitamínové doplňky potravy. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mahulena Bočanová (@mahulena_bocanova_official), Dub 6, 2020 v 8:03 PDT

„Coronatime. A jinak jsem normální,“ svěřila se Bočanová fanouškům. Mnozí z nich přiznávali, že jsou na tom podobně. „U nás podobně, ale po celý rok, máme tři děti, tak jsme vždy připraveni,“ odpověděla jedna z fanynek.

Léčiva proti horečce, která je jedním z průvodních jevů nemoci covid-19, některým lékárnám v posledních týdnech docházela. Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) v polovině března vyzval lidi, aby léky s obsahem paracetamolu zbytečně nehromadili. Všichni ale neposlechli.

Témata: Mahulena Bočanová