Klusová chtěla pomoci a zase narazila: Zdravotní sestry to uráží!

Tamara Klusová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 14:44

Tamara Klusová vnímá, co se kolem ní děje, občas se jí ale povede někoho pořádně nadzvednout. Tentokrát je v tom manželka oblíbeného písničkáře tak trochu nevinně.

Tamara Klusová se v současnosti hodně angažuje. Naposledy fanouškům na základě spolupráce s jednou oděvní značkou nabídla fanouškům ke koupi legíny a slíbila, že 100% z prodejní částky poputuje na transparentní účet na podporu našich zdravotních sestřiček, a to skrz organizaci České asociace sester. A zase narazila… 

Začaly se totiž ozývat zdravotnice, které se zmíněnou organizací nemají nejlepší zkušenosti. „A tu vybranou finanční částku použijí na co? Jsem zdravotní sestra a nemám dojem, že by se za nás ČAS za těch 15 let, co pracuji, jakkoli někdy postavil, pomohl,“ stálo v jednom z komentářů.

„Milá Tamaro, je to jistě chvályhodné a vím, že to myslíte dobře, ale ČAS nedělá celé roky pro sestry vesměs nic dobrého a teď se nás snaží spasit… nejen mě, ale spousty mých kolegyň tahle kampaň uráží. Opravdu máme na to koupit si svačinu a pití,“ ozvala se další zdravotní sestra.

Klusová se ale hájila, že iniciativa nevzešla od ní. „Neházela bych to do negace. Zdravotních pomůcek je stále nedostatek a myslím, že dělat vám radost je v této chvíli důležité. Nebo ne?“ odvětila manželka písničkáře.

Témata: Tamara Klusová