S hosty radil, jak léčit koronavirus! Jaroslav Dušek prozradil recept na dobré zdraví!

Jaroslav Dušek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 12:32

Se svými hosty ještě v březnu radil, jak léčit koronavirus, kontroverzní pořad mu smazali. Jaroslav Dušek se proto rozhodl prozradit alespoň obecný recept na dobré zdraví. Sám už prý neonemocněl téměř 30 let.

Jaroslav Dušek nedávno pobouřil část Česka svým pořadem Duše K, který se tentokrát týkal koronaviru. Jeden z jeho hostů v něm navrhoval poměrně diskutabilní způsob léčby nového onemocnění antabusem či glukonátem měďnatým, popř. zinečnatým. 

Populární herec se nijak netají tím, že žije alternativním způsobem života. „Od roku 1991 jsem neměl v těle lék, nechodím k doktorům, dělám půsty... tím pádem se krásně držím na nohou. Nikdy jsem nebyl nemocný a nemusel rušit představení,“ řekl nyní dle webu blesk.cz Top Star magazínu.

Teď ale představení zrušit musel, protože divadelní produkce je kvůli opatřením proti šíření koronaviru zakázána. Hvězda filmů Pelíšky a Pupendo si ale rozhodně nestěžuje, protože se dokázal zařídit. 

„Mám teď nulové příjmy, nevydělávám nic, nemám ale ani velké výdaje. Funguju tak, že mám nějaké prostředky, ne nějaké přemrštěné, nemám žádné miliony, ale nějaké statisíce jo, takže tuhletu dobu nějak zatím zvládám,“ vysvětlil.

Témata: Jaroslav Dušek