Aleš Háma oplakává velkou ztrátu: Zemřela mu maminka!

Aleš Háma 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 10:00 | Aktualizováno: 9. dubna 2020 22:04

Aleš Háma už několik dní oplakává velkou ztrátu, o které se fanouškům svěřil až ve středu. Minulý týden ho znenadání opustila milovaná maminka, která mu dala do vínku mnoho dobrého.

„Tak jsme ji dneska vyprovodili na poslední cestu. Moje maminka zemřela náhle a nečekaně 30. března,“ oznámil včera smutný Aleš Háma na sociální síti a jako správný syn nezapomněl podotknout, co všechno ho naučila.

„Dala nám s mým bráchou Tomášem, všem vnoucatum, manželovi Wolfovi, tisícům studentů a žáků, který za svůj život ucila, kamarádům a kolegům obrovský množství lásky, muziky, radosti, rad a zkušeností,“ prozradil na instagramu.

Maminka podle jeho slov foukala jemu i světu do plachet, když bylo zlé bezvětří. „Dneska foukame my, aby Tvoje duše v klidu odletěla k nebi... Leť klidná a smířená, necháváš nás tady v nesmírným smutku z tvého odchodu, ale věz, že tu zůstávají dva slušně vychovaný kluci, který to, co ty si dala Ty nám, budou dávat svým dětem i všem ostatním dál,“ uvedl moderátor.

„Děkujeme za všechno mami, babi, manželko, účo, profesorko, vodačko, sbormistrině, paní a velkorysá damo... O tátu se postaráme,“ slíbil Háma na závěr.

Témata: Aleš Háma