Míša Kuklová bojuje s rakovinou: Další zdrcující informace! To snad není možné…

Michaela Kuklová s partnerem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 8:59

Každý, kdo bojuje s rakovinou, potřebuje mít někoho, o koho se může opřít. Od Michaely Kuklové přišla nečekaná zpráva. Sympatická herečka se v době narozenin rozešla se svým partnerem.

Michaela Kuklová to v posledních týdnech nemá jednoduché. Otevřeně mluví o boji s rakovinou, kterou odhalilo až třetí vyšetření. Víc než kdy dřív tedy bude potřebovat podporu všech lidí kolem sebe. Není proto divu, že fanoušky nepříjemně překvapila nejnovější informace.

Oblíbená herečka, která tento týden oslavila 52. narozeniny, oznámila rozchod s partnerem Josefem. „S Pepinem jsem se rozešla,“ potvrdila webu ahaonline.cz. Dal ji snad přítel v této těžké chvíli sbohem?

Nikoliv, konec vztahu iniciovala ona. „Potřebuju teď být sama a mít čistou mysl,“ vysvětlila Kuklová. Podle všeho se rozešli v dobrém. „Je to dobrý kluk a jsem vděčná, že jsem takovou lásku mohla zažít,“ konstatovala.

„Ale zdraví je teď u mne na prvním místě, protože je důležité i pro mého syna. Dá se to všechno asi jen těžko pochopit, ale dělám, co cítím, že musím,“ dodala sympatická herečka.

Témata: Michaela Kuklová