Lucie Šafářová dostala pořádně naloženo: Tu reakci fanoušci nechápou!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 8:27 | Aktualizováno: 9. dubna 2020 13:00

Lucii Šafářové stále nemohou někteří lidé přijít na jméno, protože to dala dohromady s hokejistou Tomášem Plekancem, exmanželem Lucie Vondráčkové. Tentokrát to ale jeden z nich trochu nedomyslel.

Lucie Šafářová stále leží některým lidem v žaludku, protože se údajně postarala o rozpad manželství hokejisty Tomáše Plekance a herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové. Naloženo dostala i v době, kdy většina národa drží pohromadě. 

Stačilo k tomu, aby bývalá tenistka zveřejnila fotografii svého psa s následujícím komentářem. „Jaro je tady… Kdo nemá rád trochu sluníčka? Rocky miluje vyhřívání!“ napsala. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Dub 7, 2020 v 4:30 PDT

„Starost o psa ? V této době se každý soudný člověk snaží pomáhat potřebným, ale někdo to má zkrátka nastavené jinak, jen já, já a zase jen já,“ napsal jí jeden uživatel. Jeho reakci ale fanoušci nechápou. Má se snad Lucie přestat starat o svého psa? To po ní snad nikdo nemůže chtít.

„A tak co, na vše ostatní se vykašlem? Co to je to vaše já, jenom já? Ne já, ale pes i ostatní živí tvorové. Asi jste už v karanténě moc dlouho, někomu to holt leze na hlavu a ztrácí schopnost střízlivého rozlišování. A vůbec, nemáme tu mor, v budoucnu přijdou horší věci,“ zastala se Šafářové jistá fanynka.

Témata: Lucie Šafářová