Barbora Mottlová jde příkladem: Nesedí na zadku, našla si nové povolání!

Barbora Mottlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 20:20

Barbora Mottlová se v těžké době pro herce a zpěváky zachovala opravdu příkladně. Rozhodla se, že je ideální čas si vyzkoušet jiné povolání. Neuvěříte, kde ji teď můžete potkat.

Spousta umělců přišla kvůli opatřením proti šíření koronaviru prakticky o veškerou práci, jen málo z nich ale situaci vyřešilo způsobem, jakým to udělala herečka a zpěvačka Barbora Mottlová.

Fanouškům totiž na sociální síti prozradila, že si našla nové povolání. „Ze dne na den jsem přišla o veškerou práci jako velká spousta lidí kolem mě. Beru situaci takovou, jaká je a vycházím z ní. Nedá se nic dělat,“ spustila na instagramu.

„Nebrečím. Nesedím doma na zadku a nečekám, až dojdou peníze. Nenechám se od nikoho vyživovat a když mám zdravý nohy ruce, nebudu si ani pučovat, abych mohla doma válet šunky. Nájem ani žvanec se sami nezaplatí. Už druhý týden dělám v sámošce na pokladně,“ oznámila.

„Díky tomu mám dobrý pocit z odvedený práce, učim se novým věcem a hlavně, poznala jsem super partu lidí. Jsem vděčná za to, co mám a co díky týhle divnodobě poznávám,“ dodala Mottlová.

Témata: Barbora Mottlová