Andrea Růžičková: Deprese z karantény? Tohle vždycky pomůže!

Andrea Růžičková má druhého syna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 10:48

Udržet si v karanténě dobrou psychiku není jednoduché. Své o tom ví také Andrea Růžičková (dříve Kerestešová), která připustila, že ji občas postihne menší deprese. Má ale něco, co jí vždycky zaručeně pomůže.

Andrea Růžičková má i v těchto dnech důvod k optimismu. Jak vás stars24.cz informoval, s manželem Mikolášem se rozhodli zvelebit si nové místo k životu, mimo město, na venkově. Přesto i na ni karanténa občas doléhá.

„I optimista mívá depku. V těchto dnech i častěji než obvykle. A potom přijde nálada neutrál, a potom ta radost z maličkostí. A potom ticho,“ uvedla sympatická Slovenka na instagramu. Naštěstí existuje něco, co jí zaručeně vrátí radost do života.

Pochopitelně jsou to děti. Oblíbená herečka je od prosince minulého roku dvojnásobnou maminkou, tehdy se jí narodil syn Jáchym, který má ještě staršího sourozence Tobiáše. Právě chlapci ji depresí vždycky zbaví.

„A potom zapomeneš, že si chvíli depku měla, protože tvoje děti to nezajímá. A potom se jim podíváš do očí a máš radost, že jsou na světě. A potom strach, že v jakém světě. Lepším, nebo horším. Co já vím? Nevím. Je, jak je. A vám je jak?“ dodala Růžičková.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)