Laďka Něrgešová s dětmi v karanténě: Víno pije už dopoledne?!

Laďka Něrgešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 9:35

Maminky to mají v současné situaci velice složité, kromě běžných rodičovských povinností často suplují roli učitelek. Laďka Něrgešová není výjimkou. Co ji pomáhá karanténu s dětmi zvládnout?

Laďka Něrgešová dobře ví, že ke zvládnutí karantény je potřeba dobrá nálada, a tak se snaží své fanoušky pobavit na sociálních sítích. Jako dvojnásobná maminka zažívá v těchto dnech vtipné peripetie při péči o děti.

Sympatická herečka se rozhodla zveřejnit video, které ukazuje, jak to doma vypadá. „Tak tohle byla spíš rychlovka pro pobavení. Meda vyjímečně plakala, protože jsem si jí dovolila vzbudit po 1,5h spánku. A zrovna jsme vážně psali kontrolní test toho, co jsme dopoledne probírali… a já u toho zadělávala na chleba,“ vysvětlila kontext.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Laďka Něrgešová ? (@ladka_nergesova), Bře 25, 2020 v 8:10 PDT

Zatímco dcera plakala, synovi zadávala Laďka testové otázky. „Převeď 8000 miligramů na gramy. Napiš tázací zájmena. Napiš mi všechny státy, které podepsaly Mnichovskou dohodu a ve kterém roce,“ diktovala. Chlapce to ale evidentně moc nebavilo.

„Já mám hlad,“ postěžoval si. „Už zase?“ reagovala nevěřícně Něrgešová a nalila si víno. „9 z 10 matek potvrzují, že v karanténě mají nutkavou chuť nalít si víno už dopoledne. Mimochodem… To byla čtvrtina sklenice. Zlomky jsme probírali už ráno,“ konstatovala.

Témata: Laďka Něrgešová