Tajnosti Agáty Prachařové: Nejen rozvod… Má nového chlapa!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 9:00

Agáta Prachařová má v poslední době spoustu tajností. Před pár dny vyšlo najevo, že usiluje o dotažení rozvodu s manželem Jakubem. Důvodem je nejspíš nový vztah. Modelka a moderátorka má totiž nového partnera.

Vypadá to, že se konečně schyluje k dlouho očekávanému rozvodu manželů Prachařových, jejichž vztah se po mnoha peripetiích rozpadl už loni. O samotě však nechce zůstat ani jeden z nich. Jakub Prachař už si našel topmodelku Denisu Dvořákovou.

Také jeho manželka Agáta má za sebou první pokus. S pohledným podnikatelem Zdeňkem byla dokonce počátkem roku na exotické dovolené v zahraničí, po návratu domů se ale jejich cesty rozešly. Dvojnásobná maminka však dlouho nezahálela a vrhla se po hlavě do dalšího vztahu.

Až v těchto dnech vyšlo najevo, že už čtvrt roku chodí s kameramanem a střihačem Markem Niessnerem. „Jsme spolu delší dobu, není to čerstvá záležitost. Víc bych k tomu nerada říkala,“ potvrdila webu super.cz.

Niessner má leccos společného, kupříkladu má také dvě děti, syny. Maminkou jednoho z nich je gospelová zpěvačka a bývalá hvězda dívčí skupiny Golden kids Leona Gyöngyösi, která kdysi po Lucii Vondráčkové moderovala pořad Marmeláda.

Témata: Agáta Hanychová