Josef Laufer: PROBUDÍ SE JEŠTĚ? Kamarádi mají velký strach!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 8:28 | Aktualizováno: 8. dubna 2020 16:40

Josef Laufer je už přes tři týdny v umělém spánku v jedné z pražských nemocnic a jeho kamarádi mají pochopitelně čím dál větší strach. Jeden z dobrých přátel teď naznačil, proč je to s legendárním zpěvákem tak zlé.

Pobyt osmdesátiletého Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic se dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po plánované operaci srdce museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili. 

Zdroj webu ahaonline.cz nyní tvrdí, že legendární zpěvák uprostřed zákroku zkolaboval a po operaci se neprobudil z narkózy. „V narkóze mohlo dojít k poškození mozku,“ vyslovil smutnou teorii.

Přátelé, kteří samozřejmě Lauferovi drží palce, aby se z umělého spánku probral, se domnívají, že příčinou současných potíží může být několik narkóz, které zpěvák a herec v posledních letech podstoupil kvůli zdravotním komplikacím včetně endoprotéz kolen.

„Obávám se, že Pepík přehnal ty narkózy, vždyť on byl jinak zdravý jak rybička. Hráli jsme s nadšením s Amforou fotbal. Vždyť kvůli tomu a tenisu si Pepík nechal spravovat kolena. Byl to sportovec tělem i duší,“ řekl webu ahaonline.cz klavírista Pavel Větrovec.

Témata: Josef Laufer