Charlotte Gottová přišla o chvíli slávy! KVŮLI KORONAVIRU!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 14:44

Charlotte Gottová přišla kvůli koronaviru o chvíli slávy. Se zesnulým tatínkem ji totiž před několika měsíci nominovali na významnou hudební cenu. K jejímu předání ale stále nedošlo. Co se stalo?

O Charlotte Gottové jsme od říjnového úmrtí jejího tatínka Karla Gotta (†80) mockrát neslyšeli. Momentálně se tak těžko odhaduje, jestli vůbec bude pokračovat její slibně rozjetá hudební kariéra. Právě touto dobou přitom měla mít podle plánu za sebou chvíli slávy.

V lednu byly oznámeny nominace na Ceny Anděl. V kategorii Skladba byl jednou ze tří nominovaných písní Mistrův duet s dcerou Srdce nehasnou, který pro ně napsal frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. O sošku se měli utkat s další legendou české hudby Vladimírem Mišíkem a Berenikou Kohoutovou.

Zatím však Charlotte ani nikdo jiný ocenění nezískal. Slavnostní ceremonie se měla původně uskutečnit na den přesně před týdnem, v úterý 31. března. Pořadatelé však museli kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru akci odložit.

„Nové datum konání předávání Cen Anděl a televizního přenosu oznámíme po dalším jednání s našimi partnery a Českou televizí,“ uvedli organizátoři na webu.

Témata: Charlotte Gottová Ceny Anděl