Lucie Šafářová zasahuje: Plekanec přišel zkrátka!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 12:27

Češi se v posledních týdnech naučili dělat spoustu věcí svépomocí. Důkaz o tom poskytla také Lucie Šafářová, která musela udělat něco, co by měl běžně na starosti někdo jiný. Jak se jí vedlo?

Domácí karanténa nutí lidi po celém Česku k zoufalým činům. Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem už jako sportovci přišli na to, jak se i během pobytu doma udržet v kondici. V posledních dnech ale začali řešit jiný problém.

Hokejistovi brněnské Komety dál rostou vlasy, ale kadeřnictví jsou z rozhodnutí vlády dál uzavřena. Ruku k dílu tak musela přiložit bývalá tenistka, která to celé zdokumentovala na instagramovém profilu.

„Karanténa ze mě udělala kadeřnici. Tak jdem na to… moje premiéra,“ napsala Šafářová a ve videu prozradila další podrobnosti. „Mám holicí strojek na psa,“ konstatovala. „Tak to sedí,“ odvětil Plekanec.

Lucie se o pár minut později rozhodla ukázat fanouškům výsledek své práce a zajímala se o jejich názor. Vytvořila proto anketu, ve které se příznivců ptala, jestli se jim nový účes jejího partnera líbí.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec