Aneta Krejčíková: První slova po narození dcery! Rodila doma?

Aneta Krejčíková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 11:48

Aneta Krejčíková v sobotu přivedla na svět dceru Antonii, žádných dalších podrobností se ale její fanoušci zprvu nedočkali. Herečka přitom zvažovala, že bude rodit doma, a tak se o ni a o dítě všichni obávali. Jak to bylo?

Hvězda seriálové Ulice Aneta Krejčíková o víkendu porodila druhého potomka. Syn Ben se dočkal sourozence, sestřičky s krásným českým jménem Antonie. Informací přinesl web blesk.cz, kterému se podařilo s dvojnásobnou maminkou spojit.

„Malá se narodila včera, je nádherná, obě jsme zdravé. Moc děkujeme za gratulace,“ řekla webu blesk.cz. Všem se moc ulevilo, protože oblíbená herečka nevylučovala riskantní domácí porod.

„Samozřejmě se rozhodnu, až to bude aktuální, ale strašně by se mi ten porod doma líbil,“ prozradila loni v říjnu časopisu Maminka s tím, že by si přála, aby u toho byl její partner i syn Ben. 

Tehdy ale zároveň přiznala, že jí tento úmysl rozmlouvají dokonce její nejbližší. „Člověk se pak samozřejmě musí obrnit proti nátlaku okolí, protože je spousta lidí, včetně mojí rodiny, kteří s tím nesouhlasí,“ nechala se slyšet.

Témata: Aneta Krejčíková