Michaela Kuklová a rakovina? Ženy se na ni obracejí, ona ochotně odpovídá!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 10:50

Už několik týdnů bojuje s rakovinou Míša Kuklová, která je mimořádně sdílná. Nejspíš právě proto se na ni ve velkém obracejí fanynky. Populární herečka jim ochotně odpovídá prakticky na jakýkoliv dotaz.

Michaela Kuklová o víkendu šokovala fanynky, když jim prozradila, že u ní rakovinu prsu odhalilo až třetí vyšetření, na kterém byla. Lidé s ní v těchto těžkých chvílích soucítí, mnoho žen ji zase žádá o radu. Ozvala se např. žena, která se bojí, že by mohla mít také nějaký zdravotní problém, ačkoliv vyšetření nic neodhalilo.

„Je zbytečné se stresovat. Jen kdybyste cítila, že je někde něco, co tam nepatří, tlačilo vás to, zjistit, co to je, jít si za tím. Ale žít s pocitem strachu? Zahoďte ho. Když se nestresuju já, pak Vy zdravá tuplem nemusíte,“ utěšila ji sympatická herečka.

Další fanynka v diskuzi u příspěvku přiznala, že jí lékaři diagnostikovali nádor v prsu před týdnem. „Teď čekám na výsledky magnetické rezonance. I když se bojím asi jako každý, dodáváte mi sílu,“ svěřila se.

„Ničeho se nebojte, budete se jen léčit a vyléčíte se. Svou nemoc přijmete, budete se cítit v pohodě a ona zase odejde. My budeme mít ten život jen zase o to vic raději. Držím palce, ať je cesta k uzdravení co nejklidnější a nejrychlejší,“ vzkázala jí Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová