Tamara Klusová je paní s divnými názory? Fanoušci jí zase naložili!

Tamara Klusová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 9:33

Fanoušci jí stále častěji dávají najevo, aby pečlivě zvažovala, o čem bude na sociálních sítích psát. Tamara Klusová přesto dál komentuje, co se kolem ní děje. Mnoho lidí se s ní ovšem neshoduje.

Tamara Klusová už svými komentáři současné situace popudila část veřejnosti, do vlasů si manželka oblíbeného písničkáře vjela např. se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. Ke změně přístupu ji to ale nepřinutilo. „Rouška není náhubek,“ objevilo se na jejím profilu.

„Jen si tu něco odložím. Abychom skrz to, co se děje mezi nami, občany za překrásnou sounáležitost, nepřestali být bdělí k tomu, co se děje u pánů shora,“ vysvětlila Klusová. Někteří příznivci to ale nechápali.

Jedna z fanynek kupříkladu napsala, že teď by měla jít politika stranou. „Tamaro, toto v dnešní době asi nebyl úplně moudrý post… to je můj názor… zbytečně lidi popouzí proti nošení roušek, ačkoliv věřím, že to nebylo jeho poselstvím,“ přisadila si další. Nejvíc jí ale naložila autorka následujícího komentáře.

„Chápete vy, paní s divnými názory, co se vlastně děje? Asi ne, ono je totiž zle a na reparát vašich hloupých napadů nebude čas. Máte krasná mláďátka a o ty tu jde, tak se nerouhejte,“ vzkázala Tamaře.

Témata: Tamara Klusová