Michal David se ozval z úkrytu na Tenerife: Tohle vzkázal!

Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 8:59

Michala Davida zastihla koronavirová epidemie na Tenerife, kde se oblíbený hudebník rozhodl setrvat, než se situace uklidní. Dění v Česku mu ale není lhostejné. Co vzkázal spoluobčanům?

Michal David se v době koronavirové epidemie rozhodl zůstat v bezpečí svého úkrytu na španělském ostrově Tenerife, kde má své letní sídlo. Rozhodně to ale neznamená, že by nesledoval dění v Česku a kašlal na fanoušky.

Jak vás stars24.cz informoval, v uplynulých dnech uspořádal živý koncert přes internet. Neuniklo mu ani to, že písničkář Xindl X přetextoval jeden z jeho hitů. Mezi hudebníky to dokonce spustilo krátký konflikt. Jinak se ale slavný hitmaker snaží dodávat lidem klid.

„Je teď nutné dodržovat všechna nařízení a opatření ze strany vlády. A já s tím naprosto souhlasím. Jde tady o zdraví lidí, a to je nejpřednější. Musíme jen doufat, že to nepotrvá dlouho a že pro naše fanoušky začneme zase brzy hrát,“ uvedl dle webu super.cz.

„Nakonec s celou rodinou zůstáváme tady na Tenerife, jelikož jsem to považoval momentálně za nejlepší řešení,“ dodal David, který původně měl být v Česku kvůli premiéře nového filmu.

Témata: Michal David