Ivana Gottová: Nečekané trable s dědictvím po Karlovi!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 8:27 | Aktualizováno: 8. dubna 2020 4:51

Naprosto nečekané trable s dědictvím po zesnulém manželovi řeší Ivana Gottová. Vdova dle nejnovějších informací stále nedostala některá práva. V čem je problém?

Minulý týden uplynulo půl roku od smrti Karla Gotta (†80) a už několik měsíců se řeší otázka pozůstalosti. Podle informací webu ahaonline.cz je problém především s majitelstvím práv na Mistrův podpis, která zatím notářka nikomu nepřiklepla. 

Podle zdroje serveru bude dotyčný mít možnost tato práva prodávat vydavatelům knih či desek. Pochopitelně se o ně uchází vdova Ivana Gottová, která už prostřednictvím firmy Karel Gott Agency drží práva na jméno Karel Gott. 

Účastníků jednání je dle dostupných informací hned několik. Nepatří mezi ně nejstarší dcera legendárního zpěváka Dominika Gottová, která se však k nastalé situaci vyjádřila. Co se o dědickém řízení dozvěděla?

„Já jsem byla u dědického řízení vyškrtnuta, ale jak jsem informována, jde o velmi složitá a komplikovaná jednání. Mám na to svůj názor,“ řekla Dominika webu ahaonline.cz.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott