Agáta Prachařová o rozvodu: Potvrdila to, o čem se spekulovalo!

Jakub a Agáta Prachařovi 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 15:39

Všichni počítají s tím, že se manželé Prachařovi jednoho dne rozvedou, zatím ale rozhodnutí odkládali. Až v těchto dnech se objevily spekulace, že už je rozvod na pořadu dne. Co k tomu řekla Agáta?

Jak uvedl o víkendu web blesk.cz, vypadá to, že se konečně schyluje k dlouho očekávanému rozvodu manželů Prachařových. Fotografové zastihli dvojnásobnou maminku Agátu na cestě k právníkovi. Teď se objevily další informace.

Modelka a moderátorka návštěvu právníka potvrdila, i když další detaily prozradit odmítla. „Ano, rozvádím se, ale víc se k tomu momentálně nechci vyjadřovat,“ řekla podle slovenského webu topstar.noviny.sk.

Tento server také cituje zdroj z okolí páru, který tvrdí, že manželé se musí dohodnout, jak to bude s jejich společnou dcerou Miou, a také vyřešit, co bude s domem, který si společně během manželství postavili.

Dohodnout se na péči o dceru by nemusel být problém. Agáta si totiž chválí, jakým otcem Jakub je. „V tomhle je Jakub úžasný a rozhodně vím, že se umí nejen o sebe, ale i děti postarat. V tomhle ohledu jsem naprosto klidná,“ nechala se slyšet.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař