Anička Slováčková: Slova, na která všichni čekali, nepřišla!

Dáda Patrasová se svojí dcerou Aničkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 14:19

Anička Slováčková už má za sebou všechny chemoterapie, léčba rakoviny se tedy blíží ke konci. Její mamince Dádě Patrasové přesto není moc do řeči. Slova, na která všichni čekali, zatím nezazněla.

S rakovinou prsu bojující Anička Slováčková přesně před týdnem absolvovala poslední chemoterapii. Ačkoliv má před sebou ještě operační zákrok a ozařování, vítězství nad zákeřnou nemocí je - doufejme - blízko.

Proto by nejspíš fanoušci talentované herečky a zpěvačky očekávali, že od členů její rodiny konečně uslyší slova optimismu. Od maminky Dády Patrasové se ale dočkali něčeho jiného. 

Oblíbená herečka evidentně nechce nic zakřiknout, i když si jistě přeje, aby už toto trápení bylo u konce. „Nezlobte se, nechci o tom mluvit. Nemohu. Ale pevně věřím, že se Andulka uzdraví,“ řekla webu ahaonline.cz.

Samotná Anička před týdnem radost nijak neskrývala. „Škoda, že pod tou rouškou nemůžete vidět, jak velký mám úsměv. Víc k tomu teď nenapíšu... Jsem plná emocí - pozitivních. Nejvíce vystihuje moji náladu slovo: DĚKUJU,“ napsala.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová