Dagmar Havlová je dojatá: Tohle rozhodně nečekala!

Dagmar Havlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 12:01 | Aktualizováno: 6. dubna 2020 19:13

Dagmar Havlová o víkendu neskrývala dojetí poté, co ji překvapili fanoušci na sociálních sítích. Bývalá první dáma jim chtěla jen popřát klidné Velikonoce, takovou odezvu ale rozhodně nečekala.

Pokud měla Dagmar Havlová v posledních týdnech něco na srdci, většinou se to týkalo roušek. Až v neděli se rozhodla na sociální napsat o něčem jiném. Zveřejnila příspěvek o Velikonocích, které budou letos opravdu neobvyklé.

„Mé narozeninové květiny uvadají. Dnes je květná neděle. Před 67 lety připadla na 22. března, kdy jsem se narodila,“ prozradila herečka zajímavou historickou souvislost. Není divu, že jí začaly chodit opožděné gratulace k narozeninám.

Bývalá první dáma nijak neskrývala, že ji to příjemně překvapilo. „Vážím si toho všeho, nechtěla jsem vyvolat gratulace. Teď jsem dojatá. Děkuji! Nezklamu Vás,“ slíbila příznivcům a připojila přání klidných svátků.

„Do nastávajíciho velikonočního týdne Vám přeji pevné zdraví i nervy, pohodu a lásku. Klid a ubezpečení, že nic se neděje jen tak. Všechno je, jak má být. Děkuji Vám za přání, dárky i květiny, které v této složité době dorazily! Oslavy se nekonaly, šily se roušky,“ vzkázala Havlová.

Témata: Dagmar Havlová