Aneta Krejčíková PORODILA! Chtěla rodit doma!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 11:20

Aneta Krejčíková už má čtyřčlennou rodinu. Podle dostupných informací oblíbená herečka přivedla o víkendu na svět druhého potomka. Po synovi se dočkala i dcery, která dostala krásné české jméno.

Informaci o porodu přinesl web blesk.cz. Aneta Krejčíková podle něj porodila v sobotu. Novorozené holčičce prý dala s partnerem krásné české jméno Antonie. Doma už má malého syna Bena.

Populární herečka oznámila druhé těhotenství loni v říjnu. V následujících měsících pak vzbudila velké kontroverze, když zvažovala, že tentokrát podstoupí domácí porod. Jestli to tak bylo, zatím není jasné.

Každopádně ještě počátkem února si za tím stála. „Chci si rodit po svém! Není to projekt o tom, že Vám někdo říká, jak a kde a proč, ale o vzájemným respektování se a naslouchání. Jediný, co bych k tomu ještě řekla za sebe.. Porod je přirozený proces. Když se jdete vyčůrat, nebo vykadit, taky asi úplně nepotřebujete asistenci,“ tvrdila tehdy.

„Není zvláštní, že generace mojí maminky a babičky mají většinou s porody traumatickou zkušenost a ženy, co rodí teď přirozenym, trpělivým způsobem podle svých představ, považují porod za transformační, krásnou záležitost?“ ptala se Krejčíková.

Témata: Aneta Krejčíková