Jitka Boho potvrdila rozvod? Stěhování do vlastního!

Jitka Boho 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 9:35

Jitka Boho se v září odstěhovala od manžela a vypadalo to, že rozvod je nevyhnutelný. Po pár měsících začíná být úplně jasno. Sympatická modelka podnikla další důležitý krok.

Jitka Boho se loni na podzim zničehonic odstěhovala od manžela Lukáše a později potvrdila, že spolu budou řešit rozvod. Proto dokonale zmátla fanoušky fotografií ve svatebních šatech, kterou doplnila slovy, že láska hory přenáší.

Návrat k manželovi ale opravdu není na pořadu dne. Modelka to dala jasně najevo na sociální síti, kde oznámila další velkou životní změnu. Na instagramu prozradila, že už má opět vlastní byt.

„Nové bydlení, nový začátek… Pravda, asi to není úplně nejvhodnější doba pro stěhování, ale určitě nejsem jediná,“ uvedla s poukazem na probíhající koronavirovou epidemii. Kvůli vládním opatřením je to zatím bydlení v provizoriu. Bere to ale sportovně. 

„Pár dní už jsem v Praze a zařizuji, jen tak, co se teď dá, ale stále tu mám spoustu krabic, které nemám kam vybalit, protože čekám na skříně… Ale co, hlavně, že jsme zdraví,“ konstatovala někdejší Česká Miss.

Témata: Jitka Boho