Dáda Patrasová: Láska na dálku a strach z koronaviru!

Dagmar Patrasová a její přítel Vito

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 9:00

Dáda Patrasová momentálně opravdu nemá klid. Obavy si dělá především o svého partnera Vita, který žije v Itálii, kde je situace už několik týdnů opravdu vážná. Jak jim funguje vztah na dálku?

Dáda Patrasová s napětím sleduje boj těžce zkoušené Itálie s koronavirem, protože k tomu má osobní důvod. Zatímco ona může být v Česku relativně v klidu, její partner Vito se právě nachází na Apeninském poloostrově.

„Ověřila jsem si v praxi, že v nouzi opravdu poznáš přítele,“ komentovala současnou situaci pro web ahaonline.cz s tím, že Vito je její jediná opora. „Je neskutečný optimista, to je velký dar. Dělá mi každý den navzdory truchlivým skutečnostem krásný,“ vysvětlila.

Pár je momentálně v kontaktu pouze prostřednictvím nejnovějších komunikačních technologií. Oblíbená herečka prozradila, že Vitovi nedělá problém jí zavolat několikrát denně a povzbudit ji. 

Sám přitom podporu potřebuje také, protože se obává o tatínka, kterému táhne na 80 let. „Pustím mobil a jsme ve spojení. Vidíme se a můžeme si povídat z očí do očí,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová