Agáta Prachařová překvapila: Rozvod? Jakuba jenom chválí!

Agáta Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 19:19

Spekuluje se o dotažení rozvodu, ale následující slova tomu moc nenahrávají. Agáta Prachařová totiž překvapivě pěje chválu na adresu manžela Jakuba Prachaře. Čím si to herec zasloužil?

Tento týden se objevily informace, které naznačovaly, že Agáta Prachařová chce konečně dotáhnout do konce rozvod s manželem Jakubem. Vztah se jim po nejrůznějších peripetiích rozpadl loni.

Jako rodiče dcery ale manželé fungují, překážkou jim nejsou ani opatření kvůli koronaviru. Modelka a moderátorka dokonce herce chválí. „V tomhle je Jakub úžasný a rozhodně vím, že se umí nejen o sebe, ale i děti postarat. V tomhle ohledu jsem naprosto klidná,“ řekla webu extra.cz.

Agáta tedy nemusí mít strach, pokud by náhodou onemocněla, ačkoliv si to samozřejmě nepřipouští. „Jak říkám, nikam nechodím a dodržuji hygienické návyky. Věřím, že se mi koronavirus vyhne,“ nechala se slyšet.

Sama dcera herečky Veroniky Žilkové prohlásila, že dodržuje nařízení vlády a prakticky nikam nechodí. Maximálně prý absolvuje procházku se psem v bezprostředním okolí domu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař