Lucie Šafářová cvičí a lidé se ptají, kdo hlídá dceru! Tady je odpověď!

Lucie Šafářová, foto: Tomáš Plekanec 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 13:29

Lucie Šafářová se snaží po prosincovém porodu dostat zpátky do formy, a tak začala trénovat společně s partnerem. Lidé se ale začínají ptát, kdo během této aktivity hlídá dceru. Tenistka jim jasně odpověděla.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec momentálně tráví celé dny spolu, a tak se jednoho dne rozhodli, že spolu v rámci zdravého partnerského vztahu začnou cvičit. Zatrénovali si i o víkendu.

Ačkoliv hokejista - na rozdíl od tenistky - ještě pokračuje v aktivní kariéře, některé cviky mu dělaly potíže. „Trochu mu tuhnou záda,“ komentovala to s humorem maminka malé Leontýnky, ke které si musela během cvičení odskočit. 

„A mezitím kontrola malé, jestli spinká. Až se vzbudí, je to jiný trénink,“ konstatovala Šafářová, které dcera tento týden neudělala moc velkou radost, když se jednoho rána vzbudila až v pět ráno.

S holčičkou si jistě hraje i hrdý tatínek Tomáš Plekanec, který v týdnu pátral v archivu a vytáhl z něj opravdové perly. Např. fotografii dětského pokoje s plakáty Jaromíra Jágra a dresem úhlavního rivala.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec