Michal David: Tohle zažil kvůli koronaviru poprvé!

Michal David 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 12:50

Život hudebníků se kvůli koronaviru zásadně změnil, na vlastní kůži to poznává také Michal David. Slavný hitmaker dokonce v těchto dnech zažil jedno velké poprvé. A nestačil se divit!

Hudebníci přišli kvůli epidemii koronaviru o bezprostřední kontakt s fanoušky, naštěstí žijeme v době sociálních sítí, jejichž prostřednictvím je možné se spojit. Tento svět v těchto dnech objevuje i Michal David. Slavný hitmaker lidem v tomto týdnu streamoval koncert.

Nijak přitom nezastíral, že se cítil nesvůj. „Moc jsem si to užil, i když zpívat bez publika je opravdu hodně náročné ! Vlastně jsem si to vyzkoušel poprvé v životě. Koncerty s Vámi, mými fanoušky, jsou mnohem lepší,“ vzkázal na facebooku a omlouval se za technické potíže.

„Samozřejmě bych Vám rád zprostředkoval kvalitní koncert live, se zvukaři, kameramany, v profi studiu, ale vzhledem k situaci, která zde je, a zákazu shromažďování lidí jsme se tedy o záznam pokusili alespoň touto formou,“ vysvětloval hudebník.

David se také nestačil divit tomu, odkud se rekrutovali jednotliví diváci. „Záznam jste sledovali dokonce až v Las Vegas nebo v jiných koutech světa a za to Vám opravdu moc děkuji,“ dodal.

Témata: Michal David