Petra Němcová radí, jak přežít koronavirus: O katastrofách něco ví!

Petra Němcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 11:31

Petra Němcová zažila jednu z největších živelných katastrof, které si z posledních let pamatujeme. Proto se cítí být předurčena k tomu, aby ostatním lidem poradila, jak přežít epidemii koronaviru.

Petru Němcovou už jen tak něco nerozhodí. Nedávno popsala svůj loňský dramatický porod a synův boj o život. Každý si navíc pamatuje, že byla v roce 2004 v Thajsku, které tehdy zasáhla drtivá vlna tsunami. Němcová přežila, jelikož vyšplhala na palmu, kde strávila následujících 8 hodin.

Proto se nijak nehroutí ani ze současná pandemie koronaviru, přestože má malé dítě. „V době katastrofy je nejdůležitější zůstat v klidu. Dá vám to mnohem větší šanci na přežití. Když panikaříme, neděláme nejlepší rozhodnutí,“ radí lidem na sociální síti.

Modelka se snaží žít normální život a především nezanedbávat syna Bodhiho. „S každým krmením se učíme jeden o druhém víc a víc. Naše těla komunikují a srdce se spojí. Miluji to, jak si mě jeho malé ruce (někdy i nehty) chopí tak, aby si mě držel blíž, a abych nikam neodešla,“ svěřila se na instagramu. 

Jsem tak vděčná, že moje tělo produkuje mléko přizpůsobené pro správný růst Bodhiho, které mu pomáhá být zdravý. Speciálně v této době, protože mateřské mléko pomáhá dětem bojovat proti virům a bakteriím,“ dodala. 

Témata: Petra Němcová